Voor sportteams en teams in bedrijven

Hoe smeed je een groep individuen tot een hecht team?
Hoe maak je elk individu bewust van het gezamenlijke doel?
En hoe laat je een ieders’ individuele kracht daarin maximaal een rol spelen?

Uiteindelijk willen we allemaal dat fantastische eindresultaat. Of het nou gaat om het winnen van een beker. Het behalen van de meeste omzet. Of het helpen van zoveel mogelijk mensen. Duidelijk is dat we het samen dienen te doen. Of liever gezegd: leren dat te doen. Een goede motivatie, een grote betrokkenheid, plezier in wat je doet en duidelijkheid over de te bewandelen weg zijn daarbij belangrijke ingrediënten voor een succesverhaal. En ieder heeft z’n eigen rol in dat verhaal.

Swoop kan dit teambuildingsproces van A tot Z begeleiden door ervoor te zorgen dat iedereen weet:
• wat de teamverwachtingen zijn
• voor welke prestatie het team zich hard maakt en
• hoe dat bereikt zal gaan worden.

Tijdens het teambuildingstraject wordt onder andere geleerd elkaars’ minder positieve eigenschappen te accepteren en hoe een ieders’ positieve eigenschappen op de juiste momenten ingezet kunnen worden. Of het nu gaat om ´een beter functionerend brandweerteam worden´ of ´het beste hockeyteam van Nederland worden´, uiteindelijk draait het allemaal om hetzelfde: krachtenbundeling!

Je kunt de teambuildingsswoop vooraf laten gaan door een echte parachutesprong. Om daarna met nog meer zelfvertrouwen, energie en overwinningsgevoel te beginnen aan een grote verandering in je bedrijf of sportteam.